logo

Korrepetálás

Nem vagy megelégedve eddig szerzett borbély képességeddel?

Szeretnél jobban érteni most divatos átmenetes hajvágásokhoz, pengés szakáll igazításokhoz-festésekhez vagy meg szeretetnél tanulni egy teljes arc borotválást? Nálunk a BSB Akadémia oktatóitól most személyesen is megtanulhatod mindezt egy 2 órás magánoktatás keretében! Legyél akár kezdő borbély vagy már évek óta dolgozó fodrász, ha szeretnéd tovább fejleszteni a barber tudásod akkor nálunk ezt is megteheted!Hozz modellt olyan témakörre amit jobban meg szeretnél tanulni legyen az: 1 alakalom 2 órás személyi tréninget foglal magába az oktatóval.

Ára: 20.000Ft/alkalom

Helyszín: Bajcsy Zsilinszky Út 64. Barber Shop Budapest

Bejelentkezés előre egyeztetett hétvégi időpont kiválasztásával!

Oktatók:


Varga Martin vagyok a BarberShop Budapest bemutató és oktató fodrásza.
Sok évbe, és sok energiába telt, hogy olyan szakmai tudásra tegyek szert, amit ma magaménak tudhatok. Több ország, még több borbélya/ fodrásza volt hatással rám és formálta stílusomat. Ebben szeretnék én segíteni neked, hogy ez az út neked lerövidüljön és minél előbb megtaláld önmagad. Továbbképzésemen, nem konkrét frizurákkal fogunk dolgozni, inkább a gondolkodás módot fogunk csiszolni, amit szinte minden hajvágásnál elő tudsz venni. Hozz bármilyen modellt, az biztos, hogy nem csak azt a frizurát fogod megtanulni, amit együtt készítünk. Egy komplett metódust kapsz tőlem, ami nekem bevált és általa több száz vendégemet teszem magabiztossá és elégedetté nap mint nap .
Találkozunk az általad kiválasztott időpontban!

Séllei Balázs vagyok a BSB Academy Kreatív direktora és oktatója.
2017-ben kezdtem el belemélyedni a szakmába Kökény Ferenc szárnyai alatt majd még ebben az évben a Barbershop Budapestnél találtam meg a helyemet. Ezután rengeteget változott a munkám stílusa a kollégáim és külföldi borbélyok által (Alan Beak és „Barber” Josh O. P.-tők kezdve egészen Kevin Luchmun , „Staygold” Sofie vagy Diego Elizarraras-ig) akiktől személyes is volt szerencsém tanulni
Mondhatni a gyökereim elég klasszikus és oldschool alapokból indulnak, de karrierem során mindig a borbélyszakma újhullámos vonalát követtem és próbáltam elsajátítani. Sokkal érdekesebbnek tartottam a személyre szabott kreatív hajvágásokat ahol a precíz átmeneteket kreatív formákkal és pontos ollós vágássokkal és puhításokkal vegyítették össze. Szóval, ha valaki az én munkámra kíváncsi biztos lehet benne, hogy az angolszász divat és hajvágási technikák nyomai nehéz lábnyomokat hagytak a stílusomon és a gondolkodásmódomon. A magyarországi borbély ipart még egy kicsit lemaratottnak tartom ahhoz képest, amit külföldi továbbképzéseim során tapasztaltam, amit én annak tudok be, hogy sokan nem mernek elrugaszkodni a régi megszokott módszerektől és keretek közé szorítják magukat és megállnak a fejlődésben. Az én célom hogy ne csak az aktuális technikákat és metódusokat sajátítsátok el mikor velem tanultok, hanem kicsit megtanítsalak titeket hogyan tudtok ezen eszközök segítségével gondolkozni és a saját stílusodban a saját vendégkörödre szabottan a leghatékonyabb megoldásokat megtalálni.

logo
logo
logo